Tweede villa in Westergouwe

17 juli 2017

Wederom hebben wij een villa ontworpen in het plangebied Westergouwe te Gouda. Onlangs is de vergunning verleend voor Villa da Cruz. Een moderne, vrijstaande woning geheel ontworpen met een wit gestucte gevel.

Eerste paal Zuidhoek Nieuwkoop

14 februari 2017

De eerste paal voor Villa Zuidhoek te Nieuwkoop is dinsdag geslagen! Hiermee is de bouw officieel gestart van deze vrijstaande woning nabij de Nieuwkoopse Plassen.

Villa Harnaschpolder opgeleverd

25 januari 2017

Oplevering Villa Harnaschpolder! Begin dit jaar hebben wij deze moderne, wit gestucte woning in Delft opgeleverd.

Westergouwe Gouda

1 augustus 2016

Landelijk gelegen, aan de rand van de Zuidplaspolder en op een steenworp afstand van het historische stadscentrum van Gouda, bevind zich het nieuw aangelegde projectplan Westergouwe.

Mega kelder in de Harnaschpolder

10 maart 2016

Onder begeleiding van Convoi Exceptionnel kwam de mega kelder aan op de bouwplaats, waar deze direct op zijn plek werd gehesen.

Start Villa Kerckebosch

3 mei 2015

De werkzaamheden rondom Villa Kerckebosch zijn de afgelopen weken van start gegaan. In de bossen van ‪‎Zeist‬ zal op deze unieke locatie op de hei een prachtige, moderne villa verrijzen. Het natuurlijke landschap is rijkelijk begroeid en wordt gekenmerkt door eiken, dennen en winderige zandgronden.

Eikenhouten trap opgeleverd

26 mei 2014

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij deze robuuste, eikenhouten trap ontworpen. Onlangs hebben wij de eerste foto’s mogen ontvangen van het eindresultaat.