Eerste paal Villa Miltenburg

7 februari 2018

Eerste paal in IJsselstein. De bouwwerkzaamheden voor Villa Miltenburg zijn van start gegaan.

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2018

22 december 2017

Afgelopen jaar hebben wij weer veel dromen mogen vormgeven, welke in 2018 gerealiseerd gaan worden. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een voorspoedige jaarwisseling!

Nieuwe opdracht Huizen

15 december 2017

Vandaag hebben wij een nieuwe opdracht gekregen om een moderne villa te ontwerpen op deze fantastische locatie in Huizen.

Eerste paal villa Barendrecht

8 december 2017

Het slaan van de eerste paal is afgelopen donderdag feestelijk gevierd onder het genot van bubbels en taart. Hiermee is de bouw officieel gestart. Zodra de fundering gereed is, wordt binnen enkele dagen het prefab houtskeletbouw casco geplaatst.

Vergunning Villa Brakkenstein

16 augustus 2017

De omgevingsvergunning voor Villa Brakkenstein te Nijmegen is verleend. Binnenkort beginnen de bouwwerkzaamheden op dit prachtige perceel aan de St. Annastraat.

Tweede villa in Westergouwe

17 juli 2017

Wederom hebben wij een villa ontworpen in het plangebied Westergouwe te Gouda. Onlangs is de vergunning verleend voor Villa da Cruz. Een moderne, vrijstaande woning geheel ontworpen met een wit gestucte gevel.

Eerste paal Zuidhoek Nieuwkoop

14 februari 2017

De eerste paal voor Villa Zuidhoek te Nieuwkoop is dinsdag geslagen! Hiermee is de bouw officieel gestart van deze vrijstaande woning nabij de Nieuwkoopse Plassen.

Westergouwe Gouda

1 augustus 2016

Landelijk gelegen, aan de rand van de Zuidplaspolder en op een steenworp afstand van het historische stadscentrum van Gouda, bevind zich het nieuw aangelegde projectplan Westergouwe.

Mega kelder in de Harnaschpolder

10 maart 2016

Onder begeleiding van Convoi Exceptionnel kwam de mega kelder aan op de bouwplaats, waar deze direct op zijn plek werd gehesen.